Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

eduScrum op het Savornin Lohmancollege

Een van de leraren van het Savonin Lohmancollege schreef mij;

"Ikzelf wil eduScrum graag inzetten om de complexere (groeps)opdrachten voor ons vak Design and Innovation (ITTL;Informatietechnologie,) in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een huisstijl voor een fictief bedrijf, waarbij ze een visitekaartje, een logo en een banner moeten ontwerpen. Of bijv. bij het maken van een filmpje (storyboard, filmen, monteren) of het doorlopen van een serie opdrachten waarbij leerlingen leren programmeren, etc. Mijn verwachting is dat leerlingen door middel van eduScrum effectiever samenwerken en beter plannen"

Samen met 8 andere ITTL-docenten, hebben we gekeken hoe eduScrum ingezet kan worden in het ITTL-programma. De cursisten waren enthousiast en zijn met nieuwe ideeën en inspiraties uiteen gegaan.

#training

 

Edukaat

06 18676228

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2018 by Edukaat. Proudly created with Wix.com