Our Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Open trainingen eduScrum september en oktober 2018

De training duurt twee hele dagen en is op donderdag 27 september en donderdag 11 oktober. Met deze training ga je zelf ervaren wat het is om met eduScrum te werken en wat het voor je kan betekenen; co-creatief procesontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, gepersonaliseerd leren, teamontwikkeling, reflectie, begeleiding op maat en nog veel meer! Na de eerste trainingsdag kun je gelijk aan de slag! De locatie is nog niet bekend. dat is afhankelijk waar de deelnemers vandaan komen. Ik probeer dan een centrale locatie voor iedereen uit te zoeken.

Wil je meer weten of wil je je hiervoor aanmelden; stuur een mail naar edukaattrainingen@gmail.com of neem contact op met Karin Kiewiet, 0655291317.


 

Edukaat

06 18676228

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2018 by Edukaat. Proudly created with Wix.com