TRAINING

De scrum training voor het onderwijs zijn gevalideerd door de registercommissie Register Leraar en staan gewaardeerd voor 50 registeruren.

Workshops    

Voor jou en je collega's kan ik altijd op aanvraag en in overleg een presentatie workshop verzorgen. Een activerende workshop waar de deelnemers kunnen ervaren wat scrum is en hoe het werkt. Deze workshop vormt een goede basis om te bepalen of scrum wat voor jou kan betekenen en bij je past. Ook is deze workshop geschikt voor een studiedag. Deze workshop van 2 uur is geschikt voor maximaal 20 deelnemers inhouse. Daarnaast kan een workshop op maat worden verzorgd. Voor meer info en aanvraag van een workshop; neem gerust contact met mij op.

Training

Met deze training ga je zelf ervaren wat het is om met scrum te werken en wat het voor je kan betekenen; co-creatief procesontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, gepersonaliseerd leren, teamontwikkeling, reflectie, begeleiding op maat en nog veel meer!  Na de eerste trainingsdag kun je gelijk aan de slag! Voor kosten en aanvraag van een training; neem gerust contact met mij op.

Open inschrijvingen

Daarnaast zijn er open inschijvingen voor scrum trainingen. Deze worden meestal op een centrale plaats in het land gegeven die makkelijk te bereiken is. Voor wat betreft de data, tijden en locaties van de scrum trainingen; stuur mij een mail.

 

Edukaat

06 18676228

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2018 by Edukaat. Proudly created with Wix.com